Hardlopen langs de zeilen

Over ons

Aan het begin van 2014 kwam het idee ineens op: zou het niet leuk zijn om eens een hardloopwedstrijd te organiseren in Langweer? En na wat rondvragen bleken er meerdere mensen al een tijdje met datzelfde idee rond te lopen. Na een korte eerste vergadering was het duidelijk: we gaan het doen.

Als datum voor de eerste keer lag 12 april 2014 voor de hand. Dat was de dag waarop het watersportseizoen van start gaat en ook de Frykse skûtsjes voor het eerst in het seizoen strijden in het water. Wij zorgden voor een mooie route, mooi uitzicht op de zeilen van de skûtsjes en een aardig presentje na de wedstrijd. En de opkomst was boven verwachting. Meer dan 150 hardlopers kwamen om te genieten van een prachtige dag.

Op zaterdag 14 april 2018 is iedereen weer van harte welkom voor alweer de vijfde editie van de Langwarder Skûtsjerun! En natuurlijk kun je ook weer genieten van de machtige skûtsjes op het water. Alle info over het skûtsjesilen vind je op http://www.skutsjesilenlangwar.nl/. Op zondag is er ook weer een wandeltocht rond de Langweerder Wielen, de Skûtsjekuier.

Hou deze pagina’s in de gaten voor de laatste info over de hardloopwedstrijd, Like ons op Facebook en volg ons op Twitter @skutsjerun. Tot op zaterdag 14 april!

De Skûtsjerun organisatie,

Nanning, Pier, Ipie, Jos, Bas. Ereleden: Sander en Anita

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s