Hardlopen langs de zeilen

Dit was het: bedankt!

Een reactie plaatsen

Beste Skûtsjerunners,

De afgelopen vijf jaar hebben honderden mensen genoten van de Skûtsjerun in Langweer. Wij als bestuur hebben het fantastisch gevonden dit evenement te organiseren. Toch hebben we besloten er na vijf jaar een punt achter te zetten. Vandaar dit bericht: geen Skûtsjerun meer!

Waarom? Omdat we allemaal vonden dat het prachtig is geweest, en weer tijd voor nieuwe dingen. We stoppen op ons hoogtepunt, omdat de Skûtsjerun het verdient met 100% motivatie georganiseerd te worden. Dat konden we na vijf keer maandenlange voorbereidingen niet meer garanderen.

We willen iedereen heel erg bedanken voor vijf schitterende jaren in Langweer: alle deelnemers, alle toejuichers, alle vrijwilligers, alle sponsors, de juryleden; de vereniging Promotie Langweer voor de samenwerking, het bestuur van de Skûtsjesilers in Langweer, en alle inwoners van Langweer en omgeving die de Skûtsjerun een warm hart hebben toegedragen.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de opening van het waterportsportseizoen in Langweer, op 13 en 14 april. Dan genieten we van het Skûtsjesilen en alle plezier eromheen, zie: www.skutsjesilenlangwar.nl

Op zondag 14 april wordt dit jaar ook weer de Skûtsjekuier georganiseerd; een bijzondere wandeltocht langs de Langweerder Wielen. Meer informatie daarover is te vinden via de website: www.deskutsjekuier.nl.

Oant Sjen in Langwar!

Het bestuur van de Skûtsjerun

_DSC9809

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s