Hardlopen langs de zeilen

Bedankt!

2 reacties

Het bestuur van de Skûtsjerun wil iedereen die erbij was heel hartelijk bedanken voor een prachtige jubileumeditie van de Skûtsjerun. Het was een topdag, dankzij jullie!

Heel veel dank aan alle vrijwilligers, die ieder jaar weer laten zien waar een klein dorp als Langweer groot in kan zijn. Bedankt aan alle lopers die van heinde en verre naar de Skûtsjerun kwamen, voor de Zeven Zeemijl (en de 3,5 zeemijl) van Langweer.

Bedankt aan onze hoofdsponsor Kraamzus en aan alle sponsors en de vrienden van de Skûtsjerun, aan alle bedrijven die achter ons stonden voor de Facebookacties; zonder jullie bestond dit evenement niet.

En natuurlijk heel veel dank aan de ondernemers en de horeca in Langweer, die ons weer op alle mogelijke manieren hebben gefaciliteerd. Tenslotte heel veel dank aan alle Langweerders en streekgenoten, die onze loop bezoeken, de lopers aanmoedigen en hun handen blauw klappen langs de route en bij de finish. Iedereen, ook de mensen die we hier vergeten zijn, geweldig bedankt!!!

Keep on running!

Namens het bestuur van de Skûtsjerun,

Nanning, Bas, Ipie, Jos en Pier (vlnr) en onze ereleden Sander en Anita (niet op de foto)

IMG_9490

 

 

2 thoughts on “Bedankt!

  1. De Skûtjerun (7 zeemijl) is een mooi parcour met op alle kruispunten etc..enthousiaste vrijwilligers. Allemaal bedankt. Was top. Groet Yke Zoetendal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s