Hardlopen langs de zeilen

Actie: win een dag sloepvaren bij de Skûtsjerun!

Een reactie plaatsen

Speciaal voor alle lopers van de Skûtsjerun 2018 biedt watersportbedrijf Twirre een dagje sloepvaren aan. Een dagje dobberen over de Friese Meren, met je vermoeide Skûtsjerunvoeten in het koele water , een heerlijk glaasje in de hand, hoe lekker is dat!

Startnummer is lotnummer

Hoe doe je mee? Heel makkelijk; je Skûtsjerun startnummer is je lotnummer! Dus schrijf je nu in voor  de Skûtsjerun via onze inschrijfpagina. Na de finish, op de Buorren in Langweer op zaterdag 14 april, maken we de winnaar bekend.

Inschrijven

Inschrijven voor de Skûtsjerun kan tot en met donderdag 12 april online via de inschrijfpagina. Daarna kun je alleen nog op de dag zelf, dus zaterdag 14 april, rechtstreeks inschrijven bij de sporthal in Langweer, van 9.30 u.

Met dank aan Twirre Watersport, vriend van de Skûtsjerun. Oant Skûtsjerun! 

My Post

 

https://www.langweerdersloep.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s