Hardlopen langs de zeilen

Win: het Skûtsjerun Starterspakket!

Een reactie plaatsen

Tot aan 14 april, de dag van de Skûtsjerun, houden we een aantal Facebook winacties. Vandaag het Skûtsjerun PaasRaadPlaatje. Weet jij een grappige, ludieke of erg coole tekst voor in de Skûtsjerun Tattooshop-tekstballon hieronder?

Post je antwoord onder het bericht op onze Facebookpagina, like het bericht en win het Skûtsjerun Starterspakket!!! Daarin vind je het knalgele Skûtsjerun-Shirt, én het originele Skûtsjerun Switbantsje, in bijpassend geel.
Is het lot op jou gevallen en heb je het bericht gedeeld, dan ontvang je ook nog een gratis inschrijving voor de Skûtsjerun 2018.

Wil jij zo’n pakket winnen? Deel je tekstballontekst via deze link naar onze Facebookpagina. De drie leukste inzendingen winnen een Skûtsjerun Starterspakket! Komende woensdagavond bepaalt het Skûtsjerunbestuur de winnaars en maken we de die namen bekend.
Oant Skûtsjerun!

My Post-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s