Hardlopen langs de zeilen

Nieuwe hoofdsponsor!

Een reactie plaatsen

Trots kondigen we aan… dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Want, geef toe, een beetje loopevenement kan tegenwoordig niet zonder enthousiaste ondersteuning van betrokken bedrijven en organisaties. KraamZus uit Joure is voor dit jaar de trotse hoofdsponsor van de Skûtsjerun!

Waarom? Dankzij hun steun kunnen we ervoor zorgen dat iedereen met een chip kan rennen (voor de correcte tijdmeting), iets te drinken krijgt tijdens en na de wedstrijd (het water niet te koud) en dat er voor de wedstrijd voor iedereen een leuk en nuttig aandenken klaar ligt. We verklappen nog niet wat dat is maar denk aan Jaren 80 en Fitness. Oh, en in het geel. Dezelfde kleur als onze shirts dit jaar. Nog steeds te bestellen (zie onder hoe je dat doet).

Uiteraard ook dank aan al onze andere sponsors: Tapperij Langweer, Sellacq Holland, Noflik Langwar, Administratiekantoor Brinksma, Snackbar ’t Hoekje, Brasserie Anders, Cafe de Drie Zwaantjes, Klusbedrijf Brinksma en Waal Catering Friesland.

Naast een hoofdsponsor en deze sponsors hebben we natuurlijk ook nog vrienden van de Skûtsjerun. Het hele overzicht met linkjes naar de bedrijven en de vrienden staat op onze sponsorpagina.

KraamZus is in 2006 opgericht door inwoonster van Langweer Zus Berger, van origine kraamverzorgende. Kraamzus verleent op dit moment kraamzorg in 9 verschillende provincies. Hun missie, zoals op de website vermeld: “KraamZus wil jonge gezinnen een fijne start geven met één kraamverzorgende in de kraamtijd. Dat zorgt voor rust en vertrouwen in een periode die toch al hectisch genoeg is.”

Dank, namens het hele Skûtsjerun team!

skutsjerun kraamzus2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s