Hardlopen langs de zeilen

Tropische hoofdsponsor

Een reactie plaatsen

Rixt Dijkema is met haar restaurant Bista Lago voor het tweede jaar hoofdsponsor van de Skûtsjerun. De vrolijke kleuren van het logo van Bista Lago zie je niet alleen terug op onze posters en flyers, maar natuurlijk vooral in het restaurant zelf.

Restaurant Bista Lago in Jachthaven Woudfennen brengt een Caribische sfeer midden in het Friese merengebied. Vrolijke kleuren, palmbomen en loungebanken, heerlijk eten en drinken op een groot terras rond het water: Bista Lago is een tropische verrassing, net buiten Langweer.

U vaart er zo heen met uw bootje, of u wandelt of fietst erheen via de weg langs de molen buiten Langweer. De hardlopers van de Skûtsjerun 10 kilometer rennen er komende zaterdag ook in volle vaart langs. En als u iemand met SkûtsjeMûtsje nog sneller dan uzelf over het terras ziet vliegen: dat is Rixt of een van haar Bista Lago medewerkers!

Rixt_bj-3738

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s