Hardlopen langs de zeilen

Hendrik met Skûtsjemûtsje

Skûtsjerinne mei Hendrik

Een reactie plaatsen

Van de eerste stapjes in het hardlopen tot trainen voor een marathon: iedereen kan terecht bij Hendrik Hoekstra. Sinds 2014 heeft deze hardlooptrainer zijn eigen bedrijfje, Hurdrinne mei Hendrik. Na jaren van zelf (erg hard) hardlopen had hij een nieuw doel: zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de plezier van het hurdrinne.

Net als vorig jaar gaat hij ook nu weer wat bijzonders doen bij de Skûtsjerun. Iedereen die graag (voor het eerst! of nu echt!) onder het uur wil lopen op de 10 kilometer kan zich bij hem aansluiten. Zijn tempo is strak maar met mededogen. Zoek hem op voor de start.

Daarnaast stelt hij als sponsor 4 prijzen beschikbaar voor onze winnaars. De inhoud is nog geheim maar samengesteld uit spulletjes van de merken Etixx (sportvoeding) en Compressport (hardloopkleding). En hij zal ook nog produkten verkopen! Van alle markten thuis, onze Hendrik, met of zonder SkûtsjeMûtsje…

Hendrik voluit

Hendrik voluit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s