Hardlopen langs de zeilen

Sjoukje & Baukje

Een reactie plaatsen

Sjoukje & Baukje, zo heten de dorpskapsters van Langweer.  Ze zijn aan het werk in Kapsalon de Waag, als de Skûtsjerunners volgende week langsvliegen. “Ik kan alleen meedoen als iedereen z’n afspraak afzegt” lacht Baukje, zelf fanatiek hardloopster.

Mocht dat afzeggen onverhoopt gebeuren, dan trekt Baukje op de 16e nog snel haar loopschoenen aan, belooft ze. Zoniet, dan wensen we haar alle succes tijdens haar volgende hardloopwedstrijd, de 5 zeemijl van de Vuurtorenloop op Vlieland. En vergeet je SkûtsjeMûtsje niet Baukje!

bj-2-29

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s