Hardlopen langs de zeilen

Skûtsjesilen & runnen

Een reactie plaatsen

Vandaag in beeld -natuurlijk met SkûtsjeMûtsje- Jetze Heeres. Zijn café Het Wapen van Langweer is het kloppend hart van het Skûtsjesilen in Langweer. Dit jaar start het Skûtsjeseizoen met zeilwedstrijden op de Langweerder Wielen op zaterdag 16 en zondag 17 april.

Het weekend vol machtige skûtsjes is meteen ook de start van het watersportseizoen in Langweer. Op zaterdag 16 april start ook de Skûtsjerun in Langweer; wij ontlenen de naam van onze run aan het Skûtsjesilen op deze dag. Dus of u nu komt voor het Skûtsjesilen, voor de Skûtsjerun, of voor allebei, in Langweer zit u goed!

bj-lo-0121887

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s