Hardlopen langs de zeilen

Literaire blik

Een reactie plaatsen

Voor een literaire blik op de Skûtsjerun, hardlopen in het algemeen, en de rest van het leven in het bijzonder, kun u terecht bij de tweedehands boekenwinkel van Jan Sibbel, in het dorp en ver daarbuiten bekend als Jan de Boekenman.

Literaire werken over hardlopen als ‘Altijd Verder’ van Dolf Jansen of ‘Waarover ik praat als ik over hardlopen praat’ van Murakami tovert Jan zo uit de kast. Maar dan is hij nog maar net begonnen met zoeken in zijn oneindige boekenparadijs.

Gewoon in Langweer, op de Buorren, waar ook de Skûtsjerun start, daar vindt u de winkel van Jan. Als hij zijn SkûtsjeMûtsje niet draagt, herkent u hem bij zonneschijn aan zijn strooien hoed…Jan_DSC3534

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s