Hardlopen langs de zeilen

Skûtsjeruns Ruigste

Een reactie plaatsen

Personal trainer Franck Youmbi deed al mee aan de eerste twee edities van de Skûtsjerun. Vanuit sportschool Gymnasion in Joure motiveert Youm’s de mensen die hij traint om de beste versie van zichzelf te worden.

Maar ook van zichzelf vraagt hij altijd het uiterste. Daarom doet hij volgende maand mee aan de selectiewedstrijden voor Nederlands Ruigste. Dat tv-programma gaat op zoek naar de fitste man én vrouw van Nederland.

Wij zijn blij dat Franck fan is van de Skûtsjerun. We hopen dat onze 10 kilometer ook dit jaar weer in je trainingsprogramma past Franck. Dan ben je voor ons sowieso de ruigste van de Skûtsjerun! Franck_DSC3566

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s